Webdesign voor Hengelo en héél Nederland Webdesign Hengelo

Gáán met die banaan!
Het is resultáát waar jij op uit bent, en daarom ga je voor webdesign in Hengelo naar Hobo Online.

Hobo Online in Hengelo
Wij zijn gevestigd in Hengelo (Ov.) en Zuilichem (Gem. Zaltbommel, Gld.), en we werken voor opdrachtgevers verspreid over heel Nederland.

Hobo Online bouwt:

  • Websites die klanten opleveren
  • Webshops die lopen als een trein

 

Website laten bouwen in Hengelo

Bij een onderneming hoort een website. Toch?
Nee. Een website laat je niet maken “om er één te hebben”. Het heet niet voor niets website, en niet “hebsite”. Een website moet een doel hebben: zonder doel geen website. Tenminste, zo werkt het bij ons.

Het doel van je website
Daarom is onze eerste vraag ook altijd: “Wat is het doel van de website, wat wil je er mee bereiken?”. Want als je met een website niks bereikt, dan kost hij alleen maar geld, en dat kan niet de bedoeling zijn. Een website hoort iets op te leveren voor je onderneming, hij moet een bijdrage leveren aan de bekendheid van je bedrijf, aan de omzet en aan de vooruitgang.

Bezoekers aanzetten tot actie
Wij bouwen jouw website vanuit deze gedachte. De aandacht van de bezoekers van je website moet in een fractie van een seconde worden getrokken, en daarna vastgehouden. Men moet direct zien dat men op de juiste plaats is en geïnteresseerd raken om verder te kijken, verder te lezen. Daarna moet de bezoeker het idee krijgen dat hij gevonden heeft wat hij zocht, en aangezet worden om actie te ondernemen: de actie die jíj wil.

Wij sturen jouw bezoeker de hoek in waar jij hem wilt hebben
Dat kan zijn voor het downloaden van een pdf-folder of voor het inschrijven op een nieuwsbrief, voor het invullen van bijvoorbeeld een offerte-, aanvraag-, enquete- of contactformulier, of voor het direct contact opnemen. Maar ook voor het inschrijven op een cursus of workshop, of het kopen van een e-book.

Website Hengelo

Het ijzer smeden als het heet is
Het maakt niet uit en het kan echt alles zijn. Hoe dan ook, het doel is altijd om de bezoeker door middel van “informatie in het juiste jasje” te verleiden tot het nemen van de door jouw gewenste actie. In vakjargon heet dit een “call to action” maar dat mag je meteen vergeten. Wat je moet onthouden is wat hiermee bedoeld wordt: je moet het ijzer smeden als het heet is!

Hebbes!
Wij hebben verstand van online marketing. Dáárom gaan de bezoekers van jouw website actie ondernemen. Dáárom gaat jouw website klanten opleveren, en dáárom gaat jouw webshop lopen als een trein. Het vakjargon hiervoor is “conversie”, maar ook dit mag je vergeten. Wij hebben hier een veel betere naam voor: Hebbes!

Gevonden worden in Hengelo, én daarbuiten

Relevante bezoekers op je website
Het idee dat mensen tot actie worden aangezet op je website is leuk, maar je zult deze mensen eerst op je website moeten zien te krijgen. En hoe krijg je relevante bezoekers op je website? Precies, via Google.

Omhoog vallen bestaat niet. Zelfs niet in Google
Is dat dan niet moeilijk, om hoog te scoren in Google? Dat willen mijn collega’s en concurrenten toch ook? En er kunnen er toch maar 10 op de eerste pagina bij Google?

Google zijn zin geven. Dat is hoe het werkt
Om hoog te kunnen scoren is het belangrijk dat alle factoren waar Google rekening mee houdt bij het samenstellen van de rangschikking op een bepaalde zoekterm worden geoptimaliseerd. Hiermee zorg je ervoor dat de zoekmachine de betreffende pagina in jouw website op alle punten relevant vindt voor wat betreft de zoekterm waarop je deze pagina hebt gericht.

Wij gaan jouw concurrentie verslaan in Google
Hoeveel energie er in optimalisatie gestoken zal moeten worden hangt voor een groot deel af van het aantal zoektermen waarop men hoog wil scoren. Daarnaast speelt concurrentie in Google natuurlijk een rol. Hoeveel anderen zijn er die op dezelfde term willen scoren, en belangrijker nog, hoe goed hebben die hun zaakjes voor elkaar.

Wij zijn niet bescheiden
Hobo Online is gespecialiseerd in Google optimalisatie. Wij zijn hier heel erg goed in en een groot aantal van onze klanten (niet alleen in Hengelo, maar door heel Nederland) profiteert al van de door ons gerealiseerde toppositities op diverse concurrerende zoektermen. We verzorgen zelfs een SEO cursus waarmee we specialisten opleiden.

Gevonden worden in Hengelo

Jullie snappen wat ik wil! Hoe pakken we dit aan?

Dit is wat jij wilt, en waar wij voor gaan zorgen:

  • Een website die klanten oplevert
  • Een webshop die loopt als een trein
  • Hoger scoren in Google

 

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is contact zoeken met ons. Stuur ons een bericht en wij reageren binnen 12 uur.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Vrijblijvende vraag

Ontvang zelf een kopie van je bericht

0 bedrijven
hebben al een website van ons die klanten oplevert

Echte ervaringen van echte klanten
In alle opzichten zijn wij dik tevreden. Altijd persoonlijk contact met Jan Hobo zelf, die alles indrukwekkend simpel kan uitleggen. We zijn professioneel en eerlijk geadviseerd, en op basis van dit advies hebben we onze website laten maken.

Deze website heeft al onze verwachtingen overtroffen. We staan al nu al enkele jaren bovenaan in Google en halen hier veel extra omzet uit.

Michel Stokhorst, Stokhorst Installatietechniek
Met een beginnend bedrijf en een nieuwe winkel wilde ik online direct goed voor de dag komen. Dat hebben ze bij Hobo Online erg goed begrepen. De professionaliteit van onze website met catalogus maakt mensen enthousiast om contact op te nemen of langs te komen in onze winkel.

En natuurlijk zijn we erg blij dat we op nummer 1 staan in Google op het product waarin we zijn gespecialiseerd.

René Pijpker, Hitaa Kachels en Haarden
Bewezen succesvolle websites en webshops. Unieke tevredenheids garantie!
Bewezen? Garantie? Vertel eens…
Ik wil direct advies: 06 – 30 177 364
Ik ben op zoek naar méér online succes met…